Zorko vender tilbage til Rødovre

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Rødovre Mighty Bulls kunne fredag offentliggøre, at unge Phillip Schultz har fået ophævet sin kontrakt med klubben for at prøve lykken i Nordamerika.

I samme ombæring kan Metal Liga-klubben så fortælle, at en gammel kending vender tilbage til Rødovre. Mighty Bulls har nemlig skrevet kontrakt med 24-årige Nikolaj Zorko.

Den karismatiske forward er dermed klar til at trække Rødovre-trøjen over hovedet igen efter at have spillet for Gentofte i de seneste to sæsoner.

– Det er dejligt at vende hjem igen. Jeg glæder mig til at spille med drengene igen, som jeg har spillet med tidligere i mange år. Jeg glæder mig også til at spille foran de fantastiske fans igen. Jeg synes, at vi havde et godt forhold, sidst jeg var her, og de kan forvente, at jeg spiller med en stor passion, siger Nikolaj Zorko i en pressemeddelelse.

Zorko har allerede spillet mere end 250 Metal Liga-kampe, og forrige år var han med til at vinde sølvmedaljer med Gentofte.

– Jeg synes det har været to lærerige år i Gentofte, hvor jeg har fået masse af spilletid og lærerig erfaring. I min første sæson i Gentofte gik vi hele vejen til finalen, og jeg ved, hvad der skal til for at nå langt. Jeg har høstet meget erfaring, i forhold til min relativt korte karriere, og denne vil jeg bruge, til at hjælpe holdet i den rigtige retning. Klubben tog et flot skridt i sidste sæson, og jeg ser frem til at kunne hjælpe med at tage det næste i klubbens udvikling, siger Nikolaj Zorko, som kommer til at spille i trøje nummer 94.