Yzerman fastslår: Stamkos bliver ikke tradet

Foto: Bridget Samuels

Det er stadig uvist, hvor Tampa Bay Lightning-stjernen Steven Stamkos spiller i næste sæson, men klubbens general manager Steve Yzerman slår mandag fast, at canadieren ikke bliver tradet før årets trade-deadline.

Steven Stamkos har trukket masser af opmærksomhed i denne sæson, som kan være hans sidste i Tampa Bay. Den 26-årige centers kontrakt udløber til sommer, og han er endnu ikke blevet enig med Lightning om en forlængelse. Derfor har han været nævnt som et muligt trade-emne frem mod deadline 29. februar.

Mandag blev der lagt endeligt låg på rygterne om, at Steven Stamkos måske allerede ville skifte klub i løbet af denne sæson. Her udsendte Lightning nemlig en pressemeddelelse, hvor general manager Steve Yzerman siger følgende:

– Nu, hvor 29. februar nærmer sig, vil jeg i dag gerne slå fast, at Steven Stamkos ikke bliver tradet før NHL’s trade-deadline. Jeg har sagt gentagne gange, at vi på et tidspunkt håber på at kunne blive enige med Steven om en ny kontrakt, og med 27 kampe tilbage i sæsonen, ønsker hele vores organisation – inklusiv Steven – at fokusere på at nå slutspillet. Jeg vil holde forhandlingsprocessen mellem de involverede parter og har ikke yderligere kommentarer til forhandlingernes tilstand.

Steven Stamkos har spillet for Tampa Bay Lightning i hele sin NHL-karriere. Han står noteret for 540 point i 547 kampe for klubben, som han var med til at føre i Stanley Cup-finalen i sidste sæson. I denne sæson har den canadiske stjerne lavet 22 mål og 20 assists i 55 NHL-kampe.