Yderligere tre forlængelser i Aalborg

Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates præsenterede i dag forlængelser for den kommende sæson i Metal Ligaen – og lidt til.  Tre spillere, der har spillet en god sæson for Pirates, skal også være med til at bygge rammen i fremtidens Aalborg Pirates, lyder det fra klubben i en pressemeddelelse, hvor Christopher Frederiksen, Tobias Ladehoff og Kristian Kodal præsenteres således.

Christopher Frederiksen. 21-årig forward, der var en del af en af ligaens farligste kæder, hvor han havde Nicolai Meyer og Olle Liss på wings. Han spillede en solid sæson, hvor det blev til 34 point i 41 kampe i sæsonens kampe. Han blev den 9. mest pointscorende dansker i grundspillet. En rigtig kriger på isen, der kæmper til det sidste sekund.
Christopher Frederiksen har skrevet under på en kontrakt for den kommende sæson.

Tobias Ladehof. 18-årig wing, der fik sin anden hele sæson for Aalborg Pirates. Denne sæson gav dog en del mere spilletid end forrige sæson gjorde. Tobias Ladehoff er en talentfuld forward, der formentlig kommer til at bære Pirates logoet på brystet i en del fremover. Tobias Ladehoff har skrevet under på en kontrakt gældende for de kommende to sæsoner.

Kristian Kodal. 19-årig back, der fylder 20 år i maj måned. Kristian Kodal er et godt talent på backsiden i Aalborg, hvor han dog fik ødelagt dele af sæsonen grundet en skade. Samme uheldige situation var han ude for i forrige sæson, hvor det kun var blevet til 25 kampe.

Ligesom Tobias Ladehoff var han en del af den første bruttotrup mod U20-VM, men det endte med tre U20-landskampe i løbet af sæsonen. Kristian Kodal har skrevet under på en kontrakt gældende for de kommende tre sæsoner.