Yannick Vedel bliver i Odense til 2020

Foto: iShoot.dk

Yannick Vedel er kommet godt i gang i Odense Bulldogs og i går gav han sig selv og klubben en stærk nytårsgave ved at forlænge sin kontrakt frem til 2020.

Det skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse.

Yannick Vedel:

– Jeg er rigtig glad for forlængelsen af min kontrakt med Odense Bulldogs. Jeg er taknemmelig for den fornemme behandling jeg har fået af ledelsen, fansene og ikke mindst holdkammeraterne. Forlængelsen på to år er et tydeligt tegn på, at klubben er glad for mig, og jeg er glad for klubben.

– Jeg er blevet rigtig glad for byen, og slog til med det samme, da jeg fik muligheden for at blive hos de gode holdkammerater, de dedikerede fans og en dygtig trænerstab. Alt i alt tror jeg på, at vi kan hente titler med hjem til Odense de kommende år, og jeg glæder mig til det, at for alvor går løs i 2018.

Formand, Henrik Benjaminsen, udtaler:

– Yannick kom til Odense lidt uventet før sæsonstarten, men har virkelig vist sig at være et godt bekendtskab. Han har blandt andet med sin fart, fysiske styrke og lederegenskaber været en del af de gode resultater vi hidtil har skabt. Vi er derfor rigtig glade for, at Yannick er her de næste to sæsoner, og vi tror på, at han får en stor fremtid i Odense.