World Cup-tests: Finland vandt i overtid, Rusland slog Tjekkiet

Der var fuldt hus i Hartwall Arena i Helsinki i aften. Ishockeyfeberen før World Cup of Hockey raser i både Finland og Sverige, og i aften mødtes de to hold i den første af to testkampe.

Det er forventet, at samtlige kampe i World Cup bliver jævnbyrdige affærer, og kampen i aften gav i den grad anelser om, at det bliver tilfældet.

Vi skulle helt ud i tre mod tre-forlængelse før kampen blev afgjort, og det var til Finlands fordel.

Stanley Cup-vinderen fra Pittsburgh, Olli Mättää, scorede det afgørende mål i en kamp, hvor de to hold fulgtes ad hele vejen.

Aleksander Barkov og Mikael Granlund scorede målene for Finland i den ordinære tid, mens Loui Eriksson og Carl Söderberg leverede varen for Sverige.

7000 tilskuere var på plads i Skt. Petersborg, hvor Rusland og Tjekkiet tørnede sammen. Den match endte med en 4-3-sejr til russerne – også i en helt tight kamp. Russernes målmand Sergei Bobrovsky måtte ud med nogle gevaldige redninger i slutfasen.

I nat spiller “danskerholdet” Team Europe mod Team North America i Quebec i endnu en testkamp frem mod den længe ventede turnering, der begynder 17. september.

Her Finlands glimrende sejrsmål mod Sverige via Twitter