World Cup: Spiltips med NORDICBET – Team Europe kan ikke styre USA

Den længe ventede World Cup of Hockey går i gang i aften med kampen mellem “danskerholdet” Team Europe og USA, og sammen med vores spilpartner NordicBet vil FACEOFF.dk gennem hele turneringen forsøge at guide jer igennem med kvalificerede spiltips.

Husk at du får et hav af gode hockeyodds på NordicBet, der satser stenhårdt på spillet på isen og eksempelvis lige nu udbyder over 500 spil på World Cup of Hockey.

“It’s our time to get it done”, sagde Team USA’s absolutte superstjerne Patrick Kane i går under det afsluttende pressemøde frem mod premierekampen mod Team Europa. Amerikanerne er vældig motiverede for endelig at vinde en stor turnering for nationalhold, og amerikanernes chancer ved World Cup er større end ved “det almindelige VM”.

Ved VM stiller amerikanerne altid med et tilfældighedernes hold, mens det altså her i de kommende dage er “the best”, som USA leverer. Og det er virkelig skarpe sager med førnævnte Kane, Joe Pavelski, Zach Parise og Ryan Kesler for at nævne en kvartet.

I aften stilles USA mod Team Europe klokken 21:30 dansk tid. Og den snupper USA. Også med et handicap på 1,5 – om ikke andet så scorer USA, når Europa-holdet tager målmanden ud til sidst.

Odds 1,52 på amerikansk sejr på mere end et mål.

Og prøv så måske at kombinere den med Canadisk sejr (handicap 0,5) til odds 1,46 mod Tjekkiet senere på natten.

Det ligner sikre staldtips.

Lidt “danskerspænding”: Hvad med Frans Nielsen som første målscorer i kampen Team Europe-USA. Odds 23 er ganske fristende.

Du kan fange alle NordicBets World Cup-væddemål ved at klikke dig ind her: 

Spilstoffet er sponsoreret indhold bragt i samarbejde med NordicBet.