World Cup: Spiltips med NORDICBET – tæt kamp mellem Sverige og Rusland

Foto: Jan Korsgaard

Hver dag under World Cup of Hockey vil FACEOFF.dk i samarbejde med vores spilpartner NordicBet komme med fif til kampene i turneringen. I går ramte vi desværre ikke USA-sejr over Team Europe, men kunne til gengæld godte os over en ventet canadisk storsejr over Tjekkiet og en sejr til det europæiske “danskerhold”.

Aftenens tidlige kan godt gå hen og blive en rigtig klassisker – eller måske et nervøst opgør mellem to hold, der knapt har råd til at tabe. Både Sverige og Rusland higer efter en plads i semifinalen, og begge nationer SKAL i egen selvforståelse over puljespillet.

Svenskerne tabte den sidste træningskamp 2-6 mod Team Europe og diskede op med et forsvar, der lignede en “hønsegård” ifølge en af de store svenske aviser. Der er næppe tvivl om, at forbundstræneren Rikard Grönborg har arbejdet hårdt på at tætte forsvaret før kampen mod en stærk russisk offensiv.

Forvent et svensk hold, der står tæt i midtzonen for at pløje tempoet ud af skøjterne på de russiske artister – og derefter slå kontra. Forhindre Ovechkin og co. i at score kan svenskerne dog næppe.

Vi forventer en yderst tæt kamp, som ingen af holdene har lyst til at tabe. I en kamp mellem to hold, der på papiret er jævnbyrdige kunne det sagtens anbefales at sætte pengene på et kryds.

Spil på et X til odds 4,45 mellem Rusland og Sverige. Og så kunne man måske supplere op med, at Loui Eriksson – en af Sveriges bedste i testkampene – scorer mål i kampen til odds 2,95.

Klik ind hos NordicBet i en fart og se på de næsten 400 væddemål, der for øjeblikket figurerer omkring World Cup of Hockey. 

Vi gør opmærksom på, at ovenstående er sponsoreret indhold.