World Cup: “Danskerholdet” Team Europe spiller tre testkampe

Foto: Jan Korsgaard

World Cup of Hockey skal i gang 17. september i Toronto, og de fire danske deltagere på Team Europe får travlt med at komme tilbage over Atlanten for at tilslutte sig holdkammeraterne.

Op til World Cup skal Team Europe med Mikkel Bødker, Jannik Hansen, Frans Nielsen og Frederik Andersen møde Team North America – et NHL U23-hold i to testkampe. Europæerne møder ligeledes Sverige i en tredje testkamp.

Team Europe spiller den første opvarmningskamp natten mellem 8. og 9. september klokken 02 dansk tid mod North America i Quebec, mens det bliver revanchetid for et af holdene ved midnatstid mellem 11. og 12. september.

Her mødes de to hold i Centre Bell i Montreal.

Endelig spiller “danskerholdet” Team Europe, der ledes af den tidligere slovakiske superstjerne Miro Satan, mod Sverige, natten mellem 14. og 15. september i Washington. Det bliver klokken 01 dansk tid.

OL-kvalifikationen i Minsk afsluttes søndag eftermiddag 4. september, så de fire danskere skal haste med flyveren og af sted videre til et nyt eventyr – forhåbentlig med optimisme i bagagen.