World Cup: Bliver det Bødker sammen med Kopitar og Zuccarello?

Foto: Jan Korsgaard

Team Europe-mandskabet er begyndt at træne frem mod de kommende første testkampe i World Cup of Hockey. Her møder europæerne Team North America (et hold af spillere under 23 år) i et par træningskampe i Quebec, inden det for alvor går løs med turneringen i Toronto, der begynder 17. september.

Hvordan spiller Team Europe op? Frederik Andersen er desværre ude efter sit sammenstød, men tre danskere er tilbage på Europa-holdet, der bliver fulgt tæt af NHL.com-reporteren Amalie Benjamin.

Hun havde lidt problemer med at fryse kæderne til dagens træning, men vurderingen var dog, at Mikkel Bødker røg ind i førstekæden med Anze Kopitar og norske Mats Zuccarello. Noget af et par giftige fyre for Bødker at spille sammen med.

Frans Nielsen står som center i andenkæden, hvor han – måske – skal agere sammen med slovakken Tomas Tatar, fremtidig holdkammerat i Detroit, og Marian Hossa i Detroit.

Jannik Hansen er foreløbig henvist til fjerdekæden, hvor han ifølge NHL-reporteren deler tjansen som 12./13. forward med tyske Tobias Rieder.

Anze Kopitar bliver kaptajn for holdet, mens Mark Streit og Zdeno Chara bliver assisterende kaptajner.