WHL: SØGAARD NATTENS FIRST STAR MED 49 REDNINGER i Playoff-debut

Mads Søgaard spillede i nat sin første slutspilsmatch nogensinde i Western Hockey League.

Og hvilken præstation, aalborgenseren leverede i sin debut på den store scene. 49 redninger tog Søgaard, da Medicine Hat Tigers, danskerens mandskab, vandt 2-1 over Edmonton Oil Kings, der går ind i serien som solid favorit.

Der skal stærkt målmandsspil til, hvis Tigers skal videre, og det leverede Søgaard i en sådan grad, at han blev kåret til nattens Second Star i WHL og First Star i kampen. Og det vel at mærke på en aften/nat dansk tid, hvor samtlige 16 playoff-hold var i spil.

Han reddede 13 skud i første periode, 23 i anden periode og 14 skud i tredje periode og lukkede dermed næsten totalt af for Oil Kings-angriberne. 

Først to minutter før tid lykkedes det for Edmonton at passere danskeren.

Dermed fører Medicine Hat 1-0 i serien. 

Det var også en fin aften for Joachim Blichfeld, der kunne glæde sig over en enkelt assist i kamp to, da Portland var på besøg i Spokane. Endnu bedre for Blichfeld var det, at Portland vandt 5-3 og dermed har udlignet i serien.

Philip Schultz leverede to assister for Victoria Royals, der ikke kunne følge op på sejren i går mod Kamloops, der desværre for danskerens mandskab vandt 4-3 efter overtid. Stillingen 1-1 i den serie.