WHL: Danskerscoring var ikke nok

En danskerscoring var ikke nok for Seattle Thunderbirds, der trods en scoring af Alexander True ikke fik sejren ude mod Red Deer Rebels.
True bragte Thunderbirds foran tidligt i anden periode, da han med sin sjette scoring i denne sæson gjorde det til 2-1. Det gik dog galt for Thunderbirds i tredje periode, hvor værterne med tre scoringer i træk sikrede sig sejren på 4-3.

Andersens stime stoppet af vildt comeback
Niklas Andersens pointstime sluttede i nattens opgør mellem Spokane Chiefs og Kamloops Blazers. Danskerklubben tabte opgøret 5-4 i overtid, selvom de ellers kom foran 4-0 tidligt i anden periode.

Chiefs vandt første periode 1-0, mens de gik fra 1-0 til 4-0 på lidt over fem minutter i anden periode. Blazers fik reduceret to gange i anden periode, inden de med to powerplayscoringer tidligt i tredje periode gjorde det til 4-4. I overtiden fuldendte Colin Shirley comebacket, da han efter knap to minutter scorede det afgørende mål.

For den tidligere Esbjerg-wing bød kampen på -1 på plus/minusstatistikken, da han var på isen ved Blazers første reducering.