WHL: Blichfeld matchvinder efter ny pragtpræstation

Joachim Blichfeld er fuldstændig ustoppelig i WHL i denne sæson. Frederikshavneren er suveræn topscorer i den stærke juniorliga, og i fredagens kamp mod Prince George Cougars leverede han en ny magtdemonstration.

Blichfeld og Portland Winterhawks kom bagud med 2-0 i begyndelsen af anden periode, og dermed var det et lille bjerg, der skulle bestiges. Den danske forward fandt dog bjergbestigergrejet frem og gik forrest for sit mandskab, som han har gjort det så ofte før i denne sæson.

I slutningen af anden periode stod Joachim Blichfeld for oplægget til Jake Gricius’ 2-1-reducering, og i begyndelsen af tredje periode var den danske forward igen i oplæggerrollen, da Josh Paterson udlignede.

Fem minutter før tid var det så Blichfelds egen tur til at komme på måltavlen, da han i powerplay scorede det afgørende mål, som sikrede Portland en 3-2-sejr.

Kampen endte i et stort slagsmål, hvor Blichfeld pådrog sig en ti minutters misconduct-straf, så han endte på 14 udvisningsminutter i opgøret. Den brandvarme dansker noterede sig for seks skud på mål og blev kåret til kampens first star.