Whitehawks indleder sæsonen mod de norske mestre

Vojens Efterskole
©iShoot.dk
Vojens Efterskole

Midt i sommervarmen føles det måske en smule forkert, men ikke desto mindre giver det alligevel lidt kriller i maven, når sæsonen endelig går i gang.

Frederikshavn spiller i aften den første testkamp – og som modstander kommer de norske mestre fra Storhamar, der har adskillige fine navne i truppen med den norske superstjerne og legende Patrick Thoresen i spidsen. Også den tidligere Rødovre-spiller Christian Larrivée tager endnu en sæson i klubben, der var suveræn både i grundspil og slutspil i fjor.

Dog bliver det uden den absolut bedste mand i sidste sæson, den tidligere Esbjerg-back Kodie Curran, der er skiftet til Rögle i SHL.

Netop Curran afgjorde i overtid, da de to hold i fjor mødtes i den traditionsrige turnering i Bremerhaven i Tyskland.

Frederikshavn kommer med et helt nyt mandskab i forhold til de seneste sæsoner, og altså også med Jari Pasanen som helt ny træner. Det bliver uhyre spændende at se, hvad folk som Dale Mitchell, Ian Brady og Evan Jasper kan tilføre holdet, hvis arbejdstilladelserne er kommet i orden. Også “hjemvendere” som Thomas Søndergaard og Christopher Frederiksen vil forsøge at gøre positivt “impact” på holdet. 

– Frederikshavn er en by, der er sulten efter sejr. Jeg var med til at vinde mesterskabet med Aalborg sidste år, og det vil jeg rigtig gerne prøve igen heroppe. Det virker til, at det er den ende, Frederikshavn gerne vil være med i, og det er også den ende, jeg helst vil spille i, siger Christopher Frederiksen til Nordjyske i forbindelse med sæsonstarten.

Der er gratis adgang til kampen, der spilles klokken 19 og den norske avis Hamar Arbeiderblad sender kampen live – dog ser det ud til, at man skal oprettes som abonnent, før det er muligt.