White Hawks vil i top fire i alle turneringer

Frederikshavn White Hawks sagde i dag goddag til fans og andre interessenter ved den årlige åbningsdag – og nordjyderne afslørede her, hvordan de håber, sæsonen vil forløbe.

Både direktør Henrik Andersen og træner Mario Simioni var på plads med optaktsord, og ifølge White Hawks’ hjemmeside så er målet for både direktion og ledelse, at White Hawks ender i top fire. Både i grundspillet, slutspillet og Metal Cuppen.

– Vi starter med en smallere trup, end vi har gjort tidligere. Det ved vi godt, men det er et bevidst valg. Og det skyldes flere ting. Vi vil gerne prøve vores unge spillere af i starten, og vi må også erkende, at vi på sponsorsiden ikke endnu er der, hvor vi gerne vil være. Men det hold, vi starter med, er formentlig ikke det hold, man vil se ved sæsonens afslutning, lød det fra direktøren ifølge whitehawks.dk.

– Vi vil blive et bedre hold, som sæsonen skrider frem. Det er åbenlyst, at det er et andet hold, der starter den kommende turnering sammenlignet med sidste – og det ved jeg noget om, fordi jeg jo coachede imod det (som træner for Herning Blue Fox) – men vi vil uden tvivl blive forstærket i løbet af sæsonen, tilføjede træner Mario Simioni.

Frederikshavn White Hawks blev i fjor bronzevinder efter en sejr over SønderjyskE, mens det blev til nederlag i Metal Cup-finalen mod Odense.

Står det til nordjyderne vil vi altså se dem kæmpe med om minimum det samme, når det bliver forår igen i 2017.