White Hawks vil have cheftræner på plads hurtigt

Martin Lefebvre - Aalborg Pirates - Jens Henrik Tšnjum - Frederikshavn Whitehawks

I går sagde Mario Simioni og Frederikshavn White Hawks farvel og tak til hinanden efter et par sæsoners samarbejde, der endte med en ærgerlig 0-4-exit mod Aalborg i kvartfinalen. 

Der skal helst ikke gå så længe, før White Hawks har den nye mand på plads, siger direktør Henrik Andersen til TV2 Nord.

– Nu ser vi, hvad der kommer ind af forskellige tilbud, og så kigger vi på deres cv og på, hvordan de har gjort det i de klubber, de har været i, og så skal den helt store research i gang, men vi har ikke sat os fast på noget bestemt endnu. Det har vi ikke, siger Henrik Andersen.

– Det er meget, meget svært at sige præcist, men vi vil gerne have noget på plads i løbet af tre-fire uger, fordi vi skal have sammensat et slagkraftigt hold til næste år, så vores mål er at få en cheftræner på plads inden for tre-fire uger, siger Henrik Andersen.

Han ærgrer sig over bruddet med Simioni.

– Vi har virkelig sat os ned og evalueret på, hvad der er gået galt, og vi synes ikke, der er en logisk forklaring, og det synes Mario heller ikke, så derfor er vi kommet frem til, at nu skal vi prøve noget nyt, og det skal Mario også, siger Henrik Andersen.

Se hele indslaget fra TV2 Nord her: