White Hawks: Ulmer har fornuftige kort på hånden, penge til mere nyt

Frederikshavn havde før landsholdspausen den 39-årige og svært rutinerede canadier Jeff Ulmer med på holdet på en tryout over to kampe. Spørgsmålet er naturligvis nu, hvorvidt Ulmer får sin kontrakt forlænget med nordjyderne. Det evalueres der på lige nu, siger White Hawks-direktør Henrik Andersen til Nordjyske i dag.

– Vi er tilfredse med hans indsats. Han har gjort det, vi regnede med. Tre point i to kampe vidner om, at han er en glimrende spiller. Om det ender med en kontrakt, er dog ikke afklaret endnu, siger Henrik Andersen også til avisen.

Her udelukker han heller ikke, at der kan blive plads til yderligere forstærkninger.

– Vi har rykket mange unge spillere op på førsteholdet, og de udvikler sig alle rigtig godt. Men vi er altid på udkig efter forstærkninger, og vi har også økonomien til at hente spillere, siger direktøren.

Også svenske Jens Henrik Tönjum har en kontrakt, der er dateret tre måneder fra sæsonstart og snart udløber.

Inklusive Ulmer og Tönjum har Frederikshvn for øjeblikket syv udenlandske spillere på kontrakt. Så der er endda plads til mere, hvis White Hawks vælger at beholde begge – og i øvrigt ønsker at holde sig på det gode gamle – nu ikke-eksisterende – loft på otte udlændinge.