White Hawks-truppen enig om valg

Frederikshavn White Hawks var andenvælger, da kvartfinalerne i går skulle redes ud, og nordjyderne valgte at snuppe Rungsted som modstander fremfor Rødovre og Odense, som var de andre muligheder. Og det valg var spilletruppen stort set enig om, forklarer White Hawks-backen Mark Müller til klubbens hjemmeside.

– Som hold var vi meget enige om at vælge Rungsted. Gennem hele sæsonen har vi gjort det godt mod dem, hvis vi ser bort fra den sidste kamp. Men det bliver svært, for playoff er en helt ny turnering, og Rungsted har et godt hold med gode individualister. Jeg tror, det er et godt match-up mellem to gode hold, lyder det fra White Hawks-backen.

Frederikshavn og Rungsted har spillet de obligatoriske fem kampe mod hinanden, og nordjyderne vandt de fire første. Rungsted tog den seneste match i Frederikshavn, der kostede nordjyderne førstepladsen i grundspillet, men White Hawks vandt dog skudstatistikken så stort, at spillerne i nord formentlig havde en følelse af, “at den kunne vi godt have vundet” og derfor stadig førnemmede mest behag ved at møde Rungsted.