White Hawks: R. Søndergaard håber at blive, men har endnu ikke fået tilbud

Foto: iShoot.dk

Han har været til samtale i Frederikshavn, men kontrakten med White Hawks-anfører Rasmus Søndergaard er endnu ikke underskrevet – og kaptajnen mangler at høre tilbage fra ledelsen og direktør Henrik Andersen. Nordjyske fortæller historien.

– Jeg er måske lidt overrasket over, at der ikke er sket noget endnu, men jeg har været til en samtale derude, så jeg venter på, at næste skridt bliver taget. Det handler måske om, at træneren lige skal indover i forhold til, hvad de skal have hentet udefra og så videre. Indtil videre tager jeg det dog stille og roligt, siger Rasmus Søndergaard til avisen. 

– Det er 100 procent sikkert min førsteprioritet, så jeg håber selvfølgelig, at det kan lade sig gøre, siger Rasmus Søndergaard, der uanset situationen gerne vil fortsætte sin ishockeykarriere.

Derfor udelukker han heller ikke at fortsætte et andet sted, hvis andre klubber kommer indover med et tilbud.