White Hawks henter Patrick Madsen fra Herning

Frederikshavn White Hawks har hentet sin første danske forstærkning til den kommende sæson. Backen Patrick Madsen skifter fra Herning og nordpå, hvor han skal forstærke defensiven.

Frederikshavn White Hawks skriver følgende i sin pressemeddelelse: 

26-årige Patrick Madsen har sat sin underskrift på en et-årig kontrakt, hvilket vi er rigtig stolte over. Patrick Madsen var en af de spillere der stod øverst på Jari Pasanens liste over mulige emner til White Hawks, og derfor er vi meget glade for at det lykkedes at få ham til Frederikshavn.

I Patrick Madsen får vi en fysisk stærk back der har sine styrker i det defensive. Han er også en spiller der går med i det offensive spil, og han passer perfekt ind i den spillestil som White Hawks praktiserer. Hans store størrelse gør at han rager godt op i landskabet, og han er stærk til at rydde op foran mål.

Patrick Madsen siger selv om skiftet:

– Jeg føler, det er det rigtige step i min karriere på nuværende tidspunkt. Jeg synes, det er et spændende projekt, Frederikshavn har gang i med Jari Pasanen som træner, og den spillestil holdet havde i sidste sæson fascinerer mig, og havde afgørende betydning for mit valg. Jeg kan godt lide at backerne får lov at gå med i spillet, og jeg har selv udviklet mig på den offensive del de sidste par år. En af de ting jeg også går op i er chancen for at vinde noget, og det føler jeg er muligt i Frederikshavn. Derudover kender jeg mange af spillerne på holdet, og har spillet sammen med flere af dem på klubhold og ungdomslandshold, lyder det.