White Hawks henter Nick Olesen

Frederikshavn White Hawks når også at forstærke sig i sidste øjeblik frem mod transferdeadline. Det bliver med den tidligere U20-landsholdsspiller, Nick Olesen, der indtil nu i sæsonen har ernæret sig i den svenske Division I langt oppe i nord i Brunflo IK.

Efter det stod klart, at vi ikke ville komme i slutspillet i Brunflo, fik jeg en del henvendelser fra andre svenske klubber. Men jeg synes, det passer mig bedst at lige komme hjem og vende, og det er spændende for mig at komme til at spille i min barndomsklub. Niveauet i Metal Ligaen er nok lige en tand over Division I, og det glæder jeg mig til at prøve, siger han i forbindelse med skiftet.

– Ja, jeg arbejder hårdt for sagen, og så synes jeg selv, at jeg kan være kreativ. Desuden tror jeg, det vil vise sig at være en klar fordel for mig, at jeg kommer netop fra Sverige. Jeg har den svenske spillestil inde under huden, og derfor skal jeg nok ikke bruge særlig lang tid til at vænne mig til White Hawks måde at spille på, lyder det fra Nick Olesen.

Han har allerede været vidt omkring i sin ishockeykarriere. Juniortid i Frederikshavn og Bofors og så videre til Växjö Lakers Junior 20, inden han i fjor landede i Odense for en kort stund. Derefter til Salzburgs juniorafdeling, inden han altså i begyndelsen af denne sæson ramte Brunflo, hvor det er blevet til 31 point i 31 kampe.

Nu gælder det slutspil for Frederikshavn for den arbejdsomme forward.