White Hawks-direktør: Odense var pinlige

(Metalligaen 2014/2015, 19. September 2014, SAXO Bank Arena, Rungsted) Foto: Jan Korsgaard

Et større slagsmål afsluttede kampen i Bryggeriet Vestfyen Arena i aftes, som Frederikshavn White Hawks stensikkert vandt 6-3 over hjemmeholdet Odense Bulldogs. Det resulterede i hele to matchstraffe til fynboerne, der nu må se Frederik Sørensen og Dale Mitchell sidde over i mandagskampen i Rødovre, der også sendes i tv.

White Hawks-direktør Henrik Andersen var rasende over den voldsomme afslutning på kampen og beskyldte i Nordjyske Odense for at være en skændsel for ishockeysporten.

– Tilsyneladende handlede det for dem kun om at lave cross checkinger og slashinger til slut. Jeg har aldrig set noget lignende, og det var pinligt for sporten. Nu skal vi hjem og se noget video og overveje, om vi skal foretage os yderligere, lød det fra direktøren.

Kun 806 tilskuere var på plads i Bryggeriet Vestfyens Arena, hvor nordjyderne excellerede i stærk powerplay og helt fortjent vandt matchen. Alene skudstatistikken på 19-4 i første periode fortalte om et frederikshavner-mandskab, der sad på det meste af begivenhederne.