WH-kaptajn: Ærgerligt, at Simioni stopper

Foto: iShoot.dk

Rasmus Søndergaard har haft det godt under Mario Simioni, og derfor ærgrer White Hawks-kaptajnen sig over farvellet til den italiensk-canadiske mestertræner, der for anden gang i sin tid i sin lange tid i Danmark måtte holde sommeferie uden en medalje om halsen. Det kostede jobbet i Frederikshavn.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg har haft det godt med Mario i de to år, han har været her. Vi passer godt sammen, og derfor synes jeg, det er ærgerligt, at han stopper, udtaler Rasmus Søndergaard til Kanal Frederikshavn.

 Mario er professionel og altid velforberedt. Hans stil er kontant. Det er kæft, trit og retning. Mario er er en vinder, og det gør, at man som spiller hele tiden skal være skarp både til træning og kamp, og det kan jeg godt lidt ved ham, siger Rasmus Søndergaard til Kanal Frederikshavn. 

– Det er selvfølgelig ikke kun Marios skyld, at vi tabte alle hjemmekampe to måneder i træk. Vi spillere må også kigge indad. Vi har bestemt heller ikke leveret varen i denne sæson, fastslår Rasmus Søndergaard, der ikke var orienteret om afskeden med Simioni, da den blev offentliggjort tirsdag morgen.