Vock kunne sagtens forestille sig at blive i Frederikshavn

Foto: Jan Korsgaard

Forleden erklærede Frederikshavns direktør Henrik Andersen, at klubben vældig gerne ville forlænge med Colin Vock, der var en af tre udenlandske spillere højt på ønskelisten i White Hawks. Det ønske synes at være gensidigt, for Colin Vock er etableret med dansk kæreste, og amerikaneren kunne godt forestille sig at blive i Nordjylland, siger han til Nordjyske.

– Jeg kan godt forestille mig at fortsætte. Jeg kom her for at vinde mesterskabet, og efter to år er det ikke lykkedes endnu.

Jeg håber, at vi kan holde sammen på truppen, for vi er tæt på. Det er jo ikke fordi, vi har været langt fra at opfylde ambitionerne. Vi var så tæt på at gå i finalen. Når du er i syvende kamp, er du så tæt på, som du kan være fra at gå i finalen, og så kan alt ske. Det håber jeg, gutterne er klar over, og at vi får chancen igen for at gå i syvende kamp og ordne sagerne, siger han til avisen.

Colin Vock kalder nederlaget mod Herning for “det hårdeste i karrieren”, og higer efter revanche efter tre sæsoner i Danmark, der først bragte han til Esbjerg og altså siden til Frederikshavn, hvor han foreløbig har spillet to sæsoner.