VM: Italien leverede historiens dårligste, men kan alligevel redde sig i aften

HOCKEY GHIACCIO 2016/2017

Italiens præstation ved indeværende VM har ikke været prangende. Faktisk har det været så skidt, at italienerne har været ringere end det danske hold, der tabte 0-47 til Canada i 1949.

Danmark formåede nemlig at score en enkelt gang i løbet af de tre kampe i Stockholm. Lussingen mod Canada blev fulgt op af 1-25 mod Østrig og derefter 0-8 mod Belgien. 

Italien var ikke helt oppe på 20 mål imod. Men:

Italienerne spillede indtil kampen mod Norge hele fem kampe uden at score mål, og det er ganske enkelt det ringeste i VM-historien, skriver Aftonbladet. 

Først helt fremme i tredje periode i kampen formåede Italien at reducere ved Angelo Miceli, der gik jubelamok efter scoringen, der desværre for Italien blev fulgt op af fem norske mål. Norge endte med at vinde 7-1. 

På trods af det miserable facit, nul point og en målscore på 1-45 i seks kampe, har Italien chancen for at redde sig en sæson mere. I aften gælder det nemlig Østrig i en ren knockout om forbliven mod et østrigsk hold, der nok har klaret sig lidt bedre, men heller ikke har imponeret ved VM. 

Det bliver en gyser.