VM-holdet: Ehlers tvivlsom, Hansen melder afbud

Foto: Jan Korsgaard

Den skade, Nikolaj Ehlers pådrog sig i næstsidste kamp mod St. Louis i Stanley Cuppens første runde, kommer efter al sandsynlighed til at koste ham VM-deltagelsen.

Er der blot de mindste problemer hos potentielle VM-spillere, så plejer NHL-klubberne at sige nej. Og det er der hos Nikolaj Ehlers, konstaterer landstræner – og samtidig far til Nikolaj Ehlers – Heinz Ehlers.

– Det er desværre sådan, at han har en alvorlig skade, som han har spillet med i slutspillet. Han fik skaden i den femte slutspilskamp, men spillede den sjette kamp på indsprøjtninger. Derfor bliver vi nødt til at afvente, om klubben vil lade ham spille VM, siger landstræner Heinz Ehlers til DR.

Det er stensikkert, at Jannik Hansen melder afbud til VM. Angriberen har stort set ikke set familien i hele sæsonen.

– Det bliver ikke til VM i denne omgang. Hvis jeg skal til VM, forlænger jeg sæsonen med halvanden måned, og det kan jeg ikke overfor familien, som jeg ikke har set det meste af året. Og så hjælper det ikke, de har rykket VM, så det bliver spillet en uge senere, siger Jannik Hansen, der netop har vundet Gagarin Cup med CSKA Moskva.