VM: Danmarks gruppe til næste sæson er klar – med et lille forbehold

©iShoot.dk

 

Der er VM i Schweiz i den kommende sæson, og det bliver igen med dansk deltagelse. For 18. gang i træk, og det i sig selv er ganske imponerende. Kan Danmark ramme en kvartfinale næste gang? Det bliver en vanskelig omgang, men det er efterhånden altid sådan, at der er et par store stolper, der skal væltes, hvis nu…

Slovakiet, Hviderusland og Storbritannien er holdene, Danmark møder fra den nederste halvdel, mens det i går blev slået fast, at Canada, Sverige, Schweiz og Tjekkiet bliver de fire hold, Danmark støder ind i fra øverste halvdel.

Det er dog med det forbehold, at værterne fra Schweiz har ret til at rykke rundt på et hold eller to, hvis schweizerne ønsker det. Men det forventes, at de to grupper bliver slået fast på tirsdag, hvor de skulle stå til endelig offentliggørelse.

Det betyder, at Rusland, Finland, USA, Tyskland, Letland, Norge, Italien og Kasakhstan spiller i den anden gruppe, som på papiret ser lidt blegere ud, og det kunne måske være en årsag til, at Schweiz kunne bytte sig med Tyskland, som er holdet “overfor” schweizerne i seedningen.