TV2 SPORT: NIELSEN MELDER SIG VM-KLAR

Foto: Jan Korsgaard

Det kommer ikke som en overraskelse, eftersom Detroit længe har været ude af den reelle kamp om Stanley Cup, men alligevel er det en glædelig nyhed: Frans Nielsen melder sig definitivt klar til VM for Danmark.

Det skriver TV2 Sport her til morgen.

Frans Nielsen flyver til Danmark op til kampen mod Tyskland i Vojens, der spilles 25. april. Det vides dog ikke, om Nielsen spiller kampen, men han stiller helt sikkert op til kampen mod USA 1. maj i Herning, skriver TV2 Sport.

Nielsen er frisk i kroppen, og derfor forventer han, at det blot er en formalitet, at han kan få fri til til VM-turneringen af sin klub Detroit Red Wings.

– Jeg glæder mig enormt til VM. Det er specielt for os alle sammen, at det spilles i Danmark – og for alle os fra Herning selvfølgelig også, at vi skal spille og bo der.

– Jeg har slet ikke snakket med DIU (Danmarks Ishockey Union, red.) eller landstræneren endnu, så nu skal jeg først lige have aftalt, hvornår jeg støder til træningslejren, men i første omgang tager jeg et par ugers hvile, før der venter en koncentreret forberedelse til VM, siger han til TV2 Sport.

Frans Nielsen forsikrer, at der er “brændstof på tanken” til at spille et solidt VM, og han bidrager altså med en fantastisk rutine og spilstyrke til et dansk mandskab, der får tilført næsten 800 NHL-kampe med centerens klarmelding.