VM 2018: Svensk supercenter melder sig klar

Foto: Lisa Gansky

Det svenske hold bliver ikke helt tosset til den kommende VM-turnering. Selv om coach Rikard Grönborg endnu ikke har bekræftet, så kommer der stille og roligt nye navne til, der melder sig klar, hvis de får buddet. 

Den seneste i rækken er fra NY Rangers, og det er endda klubbens førstecenter, 24-årige Mika Zibanejad. Det er Hockeysverige.se, der har talt med Zibanejad, der for øjeblikket er i fin form, selv om Rangers altså er slået ud af kampen om Stanley Cup-pladserne. 

– Jeg har allerede sagt, at jeg helt klar, i fald chancen kommer, og hvis jeg føler mig hel og frisk. Jeg har ikke problemer med kontrakten og forhåbentlig holder jeg mig frisk i de sidste syv kampe i grundserien. Så vi får se, lyder det fra Mika Zibanejad.

Han står noteret for 46 point i 65 kampe for NY Rangers i denne sæson, og er i gang med sin anden sæson for klubben.