VM 2018: Skuffet, men afklaret Peter Regin

- Foto: Bluelinemedia.dk

Den danske kaptajn Peter Regin vil – trods nederlaget mod Letland for et par dage siden – se tilbage på en række store oplevelser, som har præget de seneste uger ved VM på hjemmebane, sagde han efter 0-1’eren til Herning Folkeblad. 

–  Vi er ikke et land, der kan gå efter VM-guld, selv om vi selvfølgelig gerne ville. Når vi stiller op, er vi nødt til at sætte et mål som kvartfinalen. Nogle gange når vi det, og de fleste gange gør vi ikke, lyder det. 

– Når jeg tænker tilbage på den ene gang, hvor jeg har været med i kvartfinalen i 2010 mod Sverige, så er det faktisk ikke så meget kvartfinalen i sig selv, jeg husker. Jeg husker rejsen. Jeg husker, hvordan vi slog Finland, USA og Slovakiet på vejen.

Jeg tror, at når vi får det her lidt på afstand, så kan vi og de fans, der var i hallen, se tilbage på sejren over Tyskland og tænke: Det var kraftedeme en fed oplevelse. Og det samme vil dem, der var her mod Finland tænke, siger Peter Regin til Herning Folkeblad.

Danmark vandt 3-2 over både Tyskland og Finland, men svipsede altså i den sidste dramatiske kamp mod letterne, der dermed gik videre til den første kvartfinale siden 2009.