VM 2018: Norsk ærgrelse over personlige fejl

- Foto: Bluelinemedia.dk

Der var smæk for skillingen i den tidlige lørdagskamp mellem Norge og Letland. Masser af tilskuere, der leverede glimrende stemning på lægterne. Ikke mindst letterne.

Og det var også størstedelen af fansene i Boxen, der kunne forlade hallen med armene i vejret. Letland slog til 24 sekunder inde i overtiden, da Rufolf Balcers blev matchvinder med målet til 3-2.

Hos Norge var der naturlig ærgrelse over nederlaget, da spillerne vandrede mod omklædningsrummet kort efter kampen.

– Det var ikke ret godt. Personlige fejl bliver straffet i dag. Det siger sig selv, at den type fejl bliver straffet. Og desværre går pucken tæt forbi min krop ved to af målene, sagde Norges målmand, Lars Haugen.

Også Tobias Lindstrøm var skuffet over kun at få ét point mod Letland, der i store dele af kampen leverede hurtigere og mere pucksikkert spil.

– Det gik ikke helt, som vi havde tænkt. Men sådan er det. Vi får en god første periode med to mål, men derfra bliver det hele vendt på hovedet, konstaterede han.

– I morgen mod Tyskland skal vi ind og forsøge at gøre meget af det samme. Vi skal knokle på og stå stærkt på isen. Og så skal vi frem for alt spille bedre i defensiven, som ikke fungerede optimalt i dag, sagde Tobias Lindstrøm.

Den tidligere norske NHL-spiller Espen ”Shampoo” Knutsen er ekspertkommentator hos Viasat. Han var ikke i tvivl om, at hans landsmænd var et stykke fra mod Letland.

– Jeg synes, Letland vinder fortjent, konkluderede han ifølge VG over for norske Viasat.