VM 2018: Nielsen trænede med Russell og Bau

Foto: Jan Korsgaard

De danske ishockeyløver har trænet for første gang frem mod kampen mod Tyskland i morgen. 

Danskerne er for øjeblikket er på besøg i Sønderjylland med træning i SE Arena og bopæl i Haderslev og fik i formiddag masser af istid i Vojens. 

Frans Nielsen var fløjtet ind til Danmark i går og fejrede fødselsdag ved at træne i kæde med Mathias Bau og Patrick Russell i en ren nordamerikansk formation.

I Hviderusland leverede Nicolai Meyer et par gode kampe og hans belønning kom via en bevaret plads i kæden med Peter Regin og Nicklas Jensen. Nicklas Hardt, Frederik Storm og Jesper Jensen var den farligste offensive kæde i weekenden, og fortsatte med at træne sammen i dag. 

Patrick Bjorkstrand, Morten Madsen, Morten Poulsen og Steffen Klarskov udgjorde fire yderligere forwards i truppen, der efterhånden ser bundsolid og bred ud – og der synes altså stadig at være plads til yderligere tilsæt i form af faste VM-spillere som Julian Jakobsen og Mads Christensen, der stadig er i gang med deres respektive slutspil.

Backparrene i Hviderusland: Stefan Lassen/Philip Larsen, Nicholas B. Jensen/Emil Kristensen, Jesper Jensen Aabo/Oliver Lauridsen, Oliver Larsen/Matias Lassen.