VM 2018: Lars Eller afskriver (næsten) deltagelse

Foto: Jan Korsgaard

Der er håb om mange danske NHL-stjerner ved det kommende VM på hjemmebane, men situationen ser vældig kompliceret ud for nogle af de danske spillere. Blandt andre Lars Eller, der har kontrakudløb med Washington Capitals efter denne sæson.

Lige netop det er et problem i forhold til VM-deltagelse, siger Lars Eller til det magasin, Rødovre Lokal Nyt udgav i forbindelse med kampen mod Odense Bulldogs, hvor han stort set afskriver sig selv fra at være med i Herning og København. Selv om han gerne ville.

– Man kan ikke det hele, desværre. I den perfekte verden bliver vi (Washington) Stanley Cup-mestre og samtidig kommer vi til at opleve VM i Danmark, men sådan er det bare ikke. Jeg håber først og fremmest, vi går hele vejen i NHL, siger Lars Eller.

– Vi har holdet til det, vi arbejder for det, men alt skal jo gå op i en højere enhed. Vi skal toppe på det rette tidspunkt og undgå skader, tilføjer han.

– Bliver vi slået ud af slutspillet rimelig tidligt, så er jeg i den situation, at jeg har kontraktudløb, og at jeg måske skal søge en ny klub. Til jeg får en kontrakt, må jeg ikke spille VM. Tænk, hvis jeg bliver skadet, lyder det fra Lars Eller.

– Det er helt sikkert stort med VM i Danmark, og jeg vil følge mine holdkammerater fra landsholdet, siger han ligeledes til “Ishockey i Rødovre” som det fine magasin hedder.