VM 2018: Jesper Aabo spillede med brækket knogle i hånden

Det var svært at se på hans spil, for Jesper Jensen Aabo var måske den mest stabile spiller på det danske landshold under VM. Backen fik mest spilletid af alle, men spillede faktisk fire kampe med en brækket knogle over tommelfingeren op mod håndleddet, fortæller TV2 Sport.

Det betød, at Jesper Jensen Aabo måtte spille de fire resterende kampe med lokalbedøvelse, og at han allerede nu har fået armen lagt i gips for at skaden kan hele i fred.

– Det var virkelig smertefuldt før og efter kampene. Og smerten voksede i løbet af turneringen. Der blev ligesom bygget på. Men det blev glemt under kampene, hvor jeg hver gang fik lokalbedøvelse, som hjalp sammen med adrenalinsuset ved at gå på isen i den fantastiske stemning i Boxen, siger den hårdføre back.

Jesper Jensen Aabo har nu heldigvis god tid til at skaden kan hele, og til at blive klar til den kommende sæson, hvor han ligesom i denne skal spille KHL for Jokerit Helsinki. 

Sådan er det at være hockeyspiller. Man får nogle knubs. Jeg er sikker på, at alle mine holdkammerater på landsholdet ville have gjort det samme. Det er ikke fordi, jeg er noget særligt, siger han til TV2 Sport.