VM 2018: Jannik Hansen melder sig klar for Danmark

Foto: Jan Korsgaard

Jannik Hansen har ikke været på isen i årets NHL-slutspil, og selvom danskeren står uden kontrakt til sommer, vil han hjem og spille VM på hjemmebane.

Det fortæller den 32-årige wing til Jyllands-Posten.

– Det har hele tiden været min plan at tage hjem og spille VM, hvis jeg fik mulighed for det. Når alt er, som det skal være, jeg ikke er skadet, og jeg kan nå hjem, så kan jeg ikke se nogen grund til, at jeg ikke skulle tage hjem og spille VM, siger Jannik Hansen til avisen.

Jannik Hansen frygter ikke at løbe ind i en skade, som potentielt kan gøre det meget svært for ham at lande en ny NHL-kontrakt til sommer, og derfor vil han gerne støde til den danske VM-trup.

– Jeg er jo ikke 26 år længere og skal ikke ud og have en syv-årig kontrakt til 30 millioner dollars. Så jeg har ingen problemer med at tage hjem, selvom min kontrakt med San Jose Sharks løber ud efter sæsonen, siger han til Jyllands-Posten.

Jannik Hansen har i denne sæson spillet 46 kampe og lavet 14 point for San Jose Sharks. Han kan måske nå at være med i Danmarks tre afgørende kampe i grundspillet mod Norge, Sydkorea og Letland. De kampe spilles fredag, lørdag og tirsdag.