VM 2018: HEROES! – VM-sangen er ude

Foto: Ian Isak

Det er som bekendt Carpark North, der står for den officielle VM-sang til Herning/København 2018. Og nu er den ude i sin helhed, fortæller VM 2018 og det store danske band i en pressemeddelelse. 

Det bliver en sang, der vil gå verden rundt og skabe fest og farver på lægterne.

Ishockey-VM vil blive fulgt af mere end 1.3 milliard mennesker verden over på tv, ligesom mere end 400 medier vil komme til landet i maj, hvor der skal rapporteres fra kampene og stemningen i København og Herning. Og sangen ”Heroes” vil få en særlig betydning. Salg-og marketingdirektør for Ishockey VM, Maja Grimnitz, fortæller:

-Der vil være et enormt globalt fokus på Danmark, når vi for første gang nogensinde skal afholde Ishockey VM. ”Heroes” bliver hele VM’s sang, og den vil blive spillet massivt både før og under VM, hvor blandt andet en lang række internationale Tv-broadcastere vil bidrage til, at den kommer ud i mange afkroge af verden og på nogle rigtige store markeder som det nordamerikanske, russiske, tyske og i hele Skandinavien.

Lyt til ”Heroes” her: CarparkNorth.lnk.to/Heroes

Den første kontakt mellem Carpark North og VM-selskabet blev taget tilbage i september, og der var ikke mange knaster, der skulle høvles af, før aftalen var i hus.  

-Det er ikke hver dag, at man bliver spurgt, om man vil stå bag en sang til et kæmpe VM, så betænkningstiden var egentlig kort. Hånden på hjertet var vi dog ikke klar over, hvor stort det her VM er, men det er virkelig gået op for os under arbejdet med sangen de seneste måneder.

– Vi har forsøgt at skabe et voluminøst rocknummer, der hylder fælleskabet omkring en så stor global sportsbegivenhed. Og vi er også super stolte af at have den finske rockstjerne Samu Haber med på sangen, siger forsanger Lau Højen.