VM 2018: Håber at runde 250.000 solgte billetter 1. marts

Foto: Jan Korsgaard

For nylig kunne vi her på sitet fortælle, at billetsalget til VM 2018 havde rundet de 200.000 samlet set. 

Det giver naturligvis en gigantisk optimisme i VM 2018-selskabet, hvor salgs- og marketingdirektør Maja Grimnitz håber, at salget runder 250.000 billetter ved udgangen af februar. 

Det skyldes, at billetsalget til enkeltkampe skydes i gang inden længe. Helt præcist 2. februar. 

– Det er generelt svært at bevare pessimismen, når vi tager et blik på det aktuelle billetsalg. Vi er markant foran det budgetterede tal og ligger helt med i toppen over antal solgte billetter sammenlignet med tidligere arrangørlande på nuværende tidspunkt, siger salgs- og marketingdirektør Maja Grimnitz i en pressemeddelelse. 

– 2. februar åbner vi for billetsalget til enkelt-kampe, og at dømme efter den forhåndsinteresse vi har oplevet, og hvad vi har hørt fra tidligere år, så kan vi forvente lidt af et billetboom i februar. Fans fra udlandet har generelt tendens til at købe billetter senere, da mange venter på at kunne købe billetter til deres respektive nations kampe og ikke dagsbilletter, som vi hidtil har solgt.

– Tager vi de optimistiske briller på, så snakker vi om et salg i februar, der samlet kan få os op på en kvart million solgte billetter (til 1. marts), siger Maja Grimnitz.