VM 2018: Danske stjerner roses for tv-optræden

© iShoot.dk

Som det kan læses her blev Danmark-Letland i aftes historiens mest sete ishockeykamp, og redaktionschef Kristian Hyldgaard, TV 2 SPORT, er både begejstret og taknemmelig for den store opbakning, og han giver bl.a. æren til de danske præstationer og til ishockeyfesten i Herning.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse. 

– Da spillerne indledte VM med at slå Tyskland, blev folkestemningen og den nationale stolthed vakt, og samtidig har den formidable ishockeystemning i Herning fået interessen til at løfte sig til nye højder. Selv nogle russiske ishockeyfans, som ”burde” opholde sig i København og følge deres eget hold, tog til Herning for at være med i den store fest, siger Kristian Hyldgaard.

Han glæder sig også over, at det er lykkedes for TV 2 SPORTs redaktion at gøre ishockey – som er en nichesport i Danmark – relevant og interessant for mange flere end sædvanligt.

– Det har været vigtigt for os at forklare ishockeyspillet og brede det ud til mange danskere uden at tale ned til folk, og det har tilknytningen af Morten Green som ekspert til vores i forvejen stærke ishockeyredaktion været stærkt medvirkende til, siger Kristian Hyldgaard og fortsætter:

– De danske ishockeystjerner har samtidig vist sig fra deres allerbedste side – både under kampene og i interviewsituationer. Spillernes imødekommende attitude har også kunnet opleves i de programmer om landsholdet og om en række NHL-stjerner, der har været vist på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY, og som har været med til at skabe god stemning om landsholdet. Baggrundsprogrammerne og spillernes åbne og sympatiske tilgang har faktisk været et foregangseksempel, mange kan lære af.