VM 2018: Danmarks opstilling mod USA

© iShoot.dk

Der har netop været afholdt pressekonference forud for Danmarks kamp mod USA her til aften og Janne Karlsson er klar med den danske opstilling til aftenens kamp. Bemærk ændring i tredjekæden.

Målet vogtes igen af Frederik Andersen, der har Sebastian Dahm som backup.

Første- og andenkæden er uændret i forhold til i går og førstekæden består således af Stefan Lassen, Philip Larsen, Oliver Bjorkstrand, Peter Regin og Nicklas Jensen.

Andenkæden udgøres igen af Jesper Jensen Aabo, Oliver Lauridsen, Nichlas Hardt, Frans Nielsen og Frederik Storm.

Ændringer er der til gengæld i tredjekæden, hvor Mads Christensen er ude med en lower body injury. Dette betyder, at den danske tredjekæde i aften består af Nicholas B. Jensen, Daniel Nielsen, Morten Madsen og Julian Jakobsen. Det er uvist, hvem der skal agere tredje angriber i denne kæde.

Emil Kristensen agerer syvende back i aften. Den fjerde angrebsformation består igen af Mathias Bau, Jesper Jensen og Patrick Russell.

Landstræner Janne Karlsson over for den danske presse en time før opgøret mod amerikanerne:

– USA er et meget stærkt hold. Mange individuelle rigtig dygtige spillere. Det er realistisk med point, ellers ville jeg ikke stå her, siger han.

– De har nogle rigtigt stærke kæder, og dem må vi se, om drengene kan få stoppet. Vi har altid sulten og viljen til at spille med. Vi håber, at det igen bliver en fantastisk atmosfære i hallen, så det giver noget ekstra energi.

Janne Karlsson ønsker at holde de tre ledige angrebspladser åbne så længe som muligt. Han har derfor ikke indskrevet en 12. angriber i truppen til kampen i aften.