VM 2018: Danmark varmer op hjemme mod verdensmestrene

Foto: Jan Korsgaard

Programmet for den kommende landsholdssæson er stille og roligt ved at blive lagt, og de danske ishockeytilskuere får et par fremragende matcher at varme op med op til VM på hjemmebane.

Modstanderne på hjemmebane i den sidste fase frem mod VM 2018 – det er endnu ikke fastlagt præcist hvornår – bliver nemlig ingen ringere end de forsvarende svenske verdensmestre, der kommer på besøg til to kampe på dansk is.

De øvrige hjemmekampe i fasen op mod VM bliver mod Tyskland – også en ganske attraktiv modstander, der nok skal kunne trække tilskuere med til Danmark. Tyskerne leverede som bekendt et flot VM med en kvartfinale, og møder også Danmark i Herning i 2018.

I februar spiller de rød-hvide også på hjemmebane i en firenationers-turnering. Det er endnu ikke besluttet hvor, men det er allerede besluttet, at Østrig, Frankrig og Letland kommer på besøg i Danmark.

Desuden skal Danmark spille en turnering i Østrig på udebane i november, hvor Østrig, Norge og Sydkorea bliver modstanderne, mens der også er fire udekampe i perioden op til VM. Danmark spiller to gange ude i Frankrig og Hviderusland.

Alt dette bekræfter landsholdets General Manager Kim Pedersen overfor Faceoff.dk.