VM 2018: Canadisk profil melder sig klar til VM

Foto: Dinur

Connor McDavid har givet udtryk for, at han er klar til at spille VM i Danmark, og han ser nu ud til at få stærkt selskab med sig til Herning.

Det canadiske hold ser ud til at kunne råde over en stærk Edmonton Oilers-duo, da den 24-årige forward Ryan Nugent-Hopkins skulle have sagt ja til at blive en del af det canadiske landshold, der jagter VM-guld i Danmark.

Radio-værten Bob Stauffer, som følger Edmonton Oilers tæt og er vært på programmet “Oilers Now” skriver på Twitter, at Ryan Nugent-Hopkins agter at spille VM.

Ryan Nugent-Hopkins har været en af Edmontons bedste spillere i denne sæson, hvor holdet har skuffet og ikke når slutspillet. Den 24-årige canadier står noteret for 22 mål og 23 assists i 60 kampe, og han har i slutningen af sæsonen spillet wing i Connor McDavids kæde. Her er det blevet til 15 point i 16 kampe, og de to canadiere ser ud til at fortsætte samarbejdet i landsholdsregi.

Nugent-Hopkins, der blev valgt som den første spiller i NHL-draften i 2011, spillede også VM for Canada i 2012. Der røg canadierne ud til Slovakiet allerede i kvartfinalen.