VM 2018: Canada får forstærkning fra San Jose

Foto: Dinur

San Jose Sharks’ slutspilsexit er godt nyt for flere af de lande, der i øjeblikket spiller VM i Danmark. Mikkel Bødker og Jannik Hansen støder til Danmarks trup, Timo Meier spiller VM for Schweiz og Canada bliver også forstærket.

Det er den rutinerede back Marc-Edouard Vlasic, der har meldt sig klar til at spille VM for canadierne. Den 31-årige back har tidligere spillet tre VM-turneringer, og så har han været med til at vinde både OL-guld og World Cup of Hockey med Canada.

Marc-Edouard Vlasic leverede i denne sæson 32 point i 81 grundspilskampe for San Jose samt to point i ti slutspilskampe, før holdet blev slået ud af Vegas Golden Knights.

Vlasic spillede også VM for Canada sidste år, hvor han var med til at vinde sølv efter finalenederlaget til Sverige. Derudover har Sharks-backen også en VM-sølvmedalje fra 2009, så han håber ganske givet, at det denne gang kan blive til en medalje af det mest ædle metal.

Canada tabte åbningskampen ved VM mod USA med 5-4 efter straffeslag, men siden har canadierne besejret Sydkorea med 10-0 og Danmark med 7-1.