VM 2018: Ærlig Frederik Storm: Vi søgte det for lidt

Ovenpå det skuffende danske nederlag mod Letland fik Faceoff sig en snak med en afklaret, ærlig og ærgerlig Frederik Storm, der selv havde et par gode muligheder undervejs i kampen mod letterne.

Om hvad der blev udslagsgivende i aftenens kamp lyder vurderingen fra Frederik Storm:

– Vi skaber alt for lidt. Vi arbejder hårdt nok, men vi kommer ikke frem til de muligheder vi skal.

Letterne gjorde ikke opgaven nem for danskerne forklarer Malmø-forwarden:

– De er utroligt gode til at ligge på den rigtige side af os hele tiden. Vi har pucken rigtigt meget, men kommer ikke frem til nogle store chancer overhovedet og det er selvfølgelig rigtigt frustrerende.

Danskerne forsøgte sig med lidt rokeringer i kæderne fra starten af anden periode. Storm kendte ikke bevæggrunden herfor:

– Det er jo trænerens beslutning. Nogle gange, når der ikke rigtigt sker noget, så prøver man at ændre i kæderne og jeg synes da også, at vi får skabt enkelte chancer efterfølgende, som vi så desværre bare ikke får sat ind.

Undervejs i kampen kom Storm også selv frem til et par afslutninger. Hertil lyder det:

– Jeg har tre gode muligheder i løbet af kampen og det er alt sammen noget vi skaber på rush op af banen, fordi de står så kompakt som de gør.

Hvortil Gentofte-drengen tilføjer:

– Det var måske noget vi skulle have gjort mere i løbet af kampen. Altså prøve at vende spillet noget hurtigere og så selvfølgelig udnytte chancerne, når de byder sig. Havde vi haft lidt flere chancer, så tror jeg også, at vi havde fået scoret.

VM-turneringen bød for dansk vedkommende på fire sejre i syv kampe, herunder en fantastisk sejr på 3-2 over puljevinderne fra Finland. Men i en skuffet stund oven på et nederlag kan det være svært at evaluere og tænke positivt, men landsholdsforwarden med nummer ni forsøgte dog alligevel:

– Det er svært at være glad lige nu. Selvfølgelig er det rart at vinde de kampe, men vi taber desværre den forkerte kamp og det synes jeg godt, at vi kan være utilfredse med. Så eksempelvis kan vi ikke bruge sejren over Finland til så meget lige nu.