VM 2018: 75.000 BILLETTER allerede revet væk

I fredags begyndte billetsalget til VM 2018, og det gik ganske enkelt over al forventning, læser man mellem linjerne i en pressemeddelelse fra VM-organisationen.

Der er nu solgt 75.000 billetter til VM, og det er ikke overraskende Danmarks kampe, der har trukket salg.

-Vi havde håbet på en god start på billetsalget, og det må man i den grad sige, at vi har fået. Rigtig mange sad klar ved tasterne, da salget gik i gang kl. 10.00 i fredags, og interessen har naturligvis samlet sig mest om de danske kampdage i Herning, siger Enver Hansen, der er direktør for VM-selskabet.

– Der er ikke 100 procent udsolgt endnu, men man skal nok til at være hurtig, hvis man skal opleve de danske drenge live. Kigger vi østpå er det især slutspilskampene samt Sverige og Ruslands kampe, der har været efterspørgsel på, siger han.

Den store interesse understreges af at billetsalget på nuværende tidspunkt er et godt stykke foran det tilsvarende salg til VM i Køln og Paris, der blev afviklet tilbage i maj, lyder det fra VM2018.

Her lå billetsalget med udgangen af september på 68.000 solgte billetter til kampene i de to europæiske storbyer. Så med over 75.000 solgte billetter allerede i starten af september, er København og Herning altså foran det seneste VM i Tyskland og Frankrig på nuværende tidspunkt.

Der skal sælges 300.000 indgangstegn, før VM 2018 når sine økonomiske mål, og organisationen synes allerede nu godt på vej.