VM 2018: 185.000 billetter er solgt

Foto: Royal Arena og 3XN

Det ser godt ud for billetsalget til VM 2018.

Målet er 300.000 billetter, og allerede nu har de danske arrangører langet 185.000 billetter over disken. Et glimrende tal, der i de seneste fem år kun matches af VM-turneringen i Tjekkiet i 2015, der slog alle tilskuerrekorder.

Så langt når Danmark næppe, men direktøren for VM, Enver Hansen, er vældig tilfreds med det foreløbige resultat, siger han i en pressemeddelelse.

– Danmarks kampe har naturligvis været genstand for stor interesse, men faktisk fordeler billetsalget sig mellem Jyske Bank Boxen og Royal Arena relativt lige med henholdsvis 54 og 46 procent solgte billetter, siger han.

– At vi som arrangørland kan notere os, at vi har solgt næstflest billetter sammenlignet med tidligere store arrangørlande på tilsvarende tidspunkt, giver os et enormt boost. Men det får os ikke til at hvile på laurbærrene, for vi har dels stadig et stykke vej op til det budgetterede antal på 300.000 solgte billetter, og dels vil vi jo gerne overgå dette tal, så meget vi overhovedet kan, lyder fra fra “VM-generalen”.