Virtala-brødrene fortsætter i Gentofte

Foto Ian Nielsen

To af sidste sæsons store personligheder og profiler i den danske Metal Liga fortsætter i den kommende sæson. Gentofte Stars-brødrene Marko og Teemu Virtala bliver i klubben, meddeler træner Karsten Arvidsen i en pressemeddelelse.

– Marko og Teemu er fantastiske personligheder og meget professionelke. De havde stor andel sammen med resten af holdet i den historie vi som klub skrev sidste sæson.

– Jeg er meget glad for, vi har vores sunde hierarki på plads, næste sæson, for at man skal være en trussel som hold, kræver det man har kvalitet og vilje, det har vi forstærket med Marko og Teemu ombord, siger Arvidsen.

Virtala-brødrene kom til Gentofte i sidste sæson og blev en stor del af den succes, som Stars skabte i den afgørende fase af sæsonen. Både som stabile arbejdsmænd, men også som pointmagere. Begge ramte 30 point i grundspillet, mens Teemu Virtala med 15 point i slutspillet skød sig helt op på fjerdepladsen på topscorerlisten i slutspillet.

Her endte Marko Virtala på 10 point, men betydningen af de to brødres tilstedeværelse kunne på ingen måde undervurderes. De var ganske enkelt nøglespillere – og bliver det formentlig i den kommende sæson igen.

Her Faceoff.dk’s videointerview med de to brødre fra sidste sæson: