Vigtig sejr til Gentofte

Herlev Eagles-Gentofte Stars 3-5 (1-1,0-1,2-3) Efter tre nederlag på stribe er roen genoprettet i Gentofte, der lagde yderligere afstand til bunden i aftenens kamp i DFDS Seaways Arena. For anden gang i sæsonen vandt Gentofte over lokalrivalerne fra Herlev foran 625 tilskuere.

Herlev havde Conny Strömberg tilbage på holdet, mens både Alexander B. Jensen og Tuomas Muhonen endnu ikke var blevet klar. For Jensens vedkommende forhandles der tilsyneladende stadig om en eventuel forlængelse, mens Muhonen er skadet efter en forstrækning i Aalborg i tirsdags.

Det er sjældent, at Christoffer Eskerod scorer, men det var ikke desto mindre tilfældet i aften, da han åbnede ballet med sit andet sæsonmål. Inden pausen udlignede Antti Hölli for hjemmeholdet.

Gentofte var igen uden Cody Kunyk, men til kunne en anden af gæsternes nøglespillere, Roberts Jekimovs, score til 2-1 efter små minutter. Det var anden periodes eneste scoring. Målene væltede ind i tredje, og det var med Gentofte i førersædet.

Andreas Søgaard udlignede for Herlev, men gæsterne scorede tre ubesvarede mål. Først var det Artom Iossafov, der gjorde det til 3-2, og det gjorde ondt på Herlev, da Dominik Kadura scorede til 4-2 i undertal. Kampen blev definitivt afgjort, da Ulrich Linnet scorede til 5-2 i kampens 50. minut.

Antti Höllis sidste scoring kort før tid var blot kosmetik, og Herlev tabte endnu et skridt i bunden af Metal Ligaen.

(Reportagen her baseret på kamprapporten fra Herlev. Faceoff-online.dk havde desværre ikke mulighed for at være til stede ved kampen i aften)