Vigtig Bruins-forward kan være færdig for sæsonen

Stortalentet Connor McDavids skade var tirsdagens store nyhed, men i Boston blev en spiller også langtidsskadet, da hjemmeholdets Chris Kelly forlod kampen med et brækket ben, som kan holde ham ude resten af sæsonen.

34-årige Chris Kelly gik ud allerede efter et minut og 40 sekunders spil i tirsdagens kamp. Han blev kørt til Massachusetts General Hospital, hvor han onsdag skal opereres for benbruddet. Boston Bruins forventer, at canadieren vil være ude i seks til otte måneder.

– Altså du håber, at vi på en eller anden måde kan kompensere for tabet af ham, men jeg tror, at folk kommer til at se, hvor vigtig han er for vores klub, ikke bare på isen, men også i omklædningsrummet og omkring holdet. Han er en spiller, som er ekstremt respekteret af sine holdkammerater, og på isen har han givet alt, hvad vi har krævet, siger Boston Bruins’ træner Claude Julien til NHL.com om betydningen af Chris Kellys skade.

Chris Kelly kom til Boston fra Ottawa Senators i februar 2011. Han var med til at vinde Stanley Cuppen med Bruins få måneder senere, og i 2013 hjalp han holdet til finalen, hvor Bruins måtte se sig slået af Chicago Blackhawks.

Kelly har lavet to mål i 11 kampe for Bruins i denne sæson, og han har i alt spillet 751 kampe i NHL.