Video: Ung russer trådte i karakter for Lightning

Skadesramte Tampa Bay Lightning fik den bedst tænkelige start på slutspilsserien mod Detroit Red Wings, da det lykkedes sidste års Stanley Cup-finalister at vinde med 3-2 i den første kamp.

Russiske Nikita Kucherov førte an for Lightning, som var uden sin største stjerne Steven Stamkos og den stærke svenske back Anton Strålman. Den 22-årige forward scorede to gange for hjemmeholdet og tilføjede også en assist, så han var med i alle tre Lightning-scoringer.

De tre mål var lige nøjagtig nok for Tampa Bay til at trække det længste strå i den tætte kamp, hvor Red Wings vandt skudstatistikken med 36-34. Alex Killorn scorede sejrsmålet for hjemmeholdet ni minutter inde i tredje periode, og dermed kunne hjemmepublikummet glæde sig over en sejr.

Der var ellers anledning til neglebidderi hos størstedelen af tilskuerne i Amalie Arena, da Mike Green og Justin Abdelkader med to hurtige scoringer i anden periode bragte Detroit foran med 2-1. Midtvejs i kampen fik Nikita Kucherov, som havde åbnet målscoringen i første periode, udlignet til 2-2, som var stillingen før tredje periode.

Alex Killorn, som sidste år var ekstremt velspillende i slutspillet, sørgede for at Lightning holdt fast i hjemmebanefordelen i serien, som på forhånd er spået til at blive meget tæt.

Se højdepunkter fra opgøret her: