Video: Superaften for Frans Nielsen – to mål og 1st Star

Frans Nielsen og New York Islanders styrer med sikker kurs mod slutspillet i NHL og brillerede i nat med en 4-1-udesejr over Minnesota Wild. Det var med danskeren i hovedrollen som kampens 1st på baggrund af en stor præstation og ikke mindst to mål. Et enkelt i powerplay og en scoring i tomt net i kampens slutfase.

Det første mål var 2-0-målet, der faldt efter 12 minutter.

– Det er altid godt at få en god start. Vi leverede et godt job omkring de små detaljer i aften. Vi arbejdede hårdt i vores boxplay og gjorde “alle de små ting”. Det gav bonus, sagde Frans Nielsen ifølge NHL.com efter kampen.

Nielsen blev på målet assisteret af John Tavares, der lagde en præcis pasning ind til danskeren, som styrede den i mål. I det hele taget fungerer Islanders powerplay fremragende for øjeblikket.

Ifølge nhl.com har Islanders scoret i overtal syv af de seneste ni kampe, ligesom det i går lykkedes at score på to ud af tre forsøg.

– Vi skyder mere og er mere sultne på returpuckene. Vi har et mere simpelt powerplay lige nu, sagde Nielsen, der noterede sig for 17:40, heraf hele 4:30 minutter i boxplay og så altså 2:17 i powerplay.

Se Frans Nielsens powerplayscoring her: