Video: Stærk revanche af Frederik Andersen

Efter Frederik Andersen for nylig droppede voldsomt i kampen mod Nashville Predators og blev skiftet, fik han i nat mulighed for at revanchere sig i kampen mod Florida Panthers. Og det må man sige, at danskeren gjorde for Anaheim Ducks, der vandt 3-1 i Sunrise, hvor Panthers har hjemmebane.

Frederik Andersen stod tilbage med en redningprocent på 96 og redninger på 22 ud af 23 mulige forsøg, da statistikken blev gjort op efter de 60 minutter. Og efter kampen fik han en ultimativ tillidserklæring af coach Bruce Boudreau.

– Han er vores nummer et, og vi skal være sikker på, at han spiller. Jeg bliver nødt til at vise ham, at jeg har den absolut største tiltro til ham. Havde han været en forward eller en back… alle har dårlige dage. De skal ikke sidde ude i næste game. Vi ville have “Freddy” helt tilbage på toppen og han belønnede os, sagde Boudreau efter kampen.

Cam Fowler og Andrew Cogliano scorede Anaheim to regulære mål på en ellers storspillende Roberto Luongo i Florida-målet, mens Jacob Silfverberg afsluttede Ducks-aften med en scoring i tomt bur.

Aleksander Barkov scorede Panthers eneste mål i kampen.

Se højdepunkterne her: